.

.
Sisällön tarjoaa Blogger.

Viisikymmentä asiaa, joita rakastan sinussa


posted by Uneksija on

No comments

1. Minä rakastan sinussa sitä, että rakastuit minuun yhtä odottamattomasti ja yhtäkkisesti kuin minäkin sinuun. Se oli kuin valtava, hätkähdyttävä törmäys, jossa elämänpolkumme kietoutuivat yllättävästi yhteen pysyäkseen ikuisesti samansuuntaisina.

2. Minä rakastan sinussa sitä, että et ota elämää liian vakavasti, vaan kuljet sen läpi sydän hakuna matataa luritellen.

3. Minä rakastan sinussa sitä, että saat minut nauramaan niin, että joudun haukkomaan happea ja pyyhkimään kyyneleitäni ponchon reunaan.

4. Minä rakastan sinussa sitä, että syöt mielelläsi samoja ruokia kuin minä ja me arvostamme yhdessä puhtaita, kasvispainotteisia raaka-aineita, terveellisyyttä ja parsakaalia.

5. Minä rakastan sinussa sitä, miten kauniisti rullaluistelet. Näytät asfaltilla liitäessäsi mitä keveimmältä ja upeimmalta olennolta ja rintakehäni vapisee ylpeydestä joka kerta, kun näen sinun tekevän jotain sellaisella ilolla ja taidokkuudella.

6. Minä rakastan sinussa sitä, että ilmaiset itseäsi musiikinteon, maalaamisen ja liikunnan keinoin. Sinä luot maailmaan osan itsestäsi ja jätät jälkesi universumin pyörteilevään tarinaan.

7. Minä rakastan sinussa sitä, että tarjoat aina ruoat, kun menemme ulos syömään. Siitä tulee ihanan hemmoteltu olo, ja tunnen olevani sinun ihana arvokkain aarteesi.

8. Minä rakastan sinussa sitä, miten intohimoisesti ja kiireettömästi jaksat koskettaa minua, niin että värisen käsistäsi nautinnosta yhä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan, kunnes olen hikinen ja huohottava ja täysin pyörällä päästäni.

10. Minä rakastan sinussa sitä, miten vaivut transsiin, kun pääset koskettamaan minua.

11. Minä rakastan sinussa sitä, että olet aina valmis lähtemään seikkailulle, kokeilemaan avoimesti jotain uutta ja suunnittelemaan meille omaa, yhteistä aikaa.

12. Minä rakastan sinussa sitä, miten ammattitaitoisesti ja terveellä tavalla kilpailunhaluisesti hoidat työsi.

13. Minä rakastan sinussa sitä, että sinulla on ihania autistia erityismielenkiinnonkohteita, joista tiedät käsittämättömän paljon.

14. Minä rakastan sinussa sitä, että olet mieletön hurjapää ja adrenaliinifriikki - sinä uskaltaisit varmaankin tehdä ihan mitä tahansa.

15. Minä rakastan sinussa sitä, että olisit valmis antamaan minulle vaikka kaikki vaatteesi, jos palelisin tai haluaisin uimareissun jälkeen kuivata johonkin mutaiset jalkani.

16. Minä rakastan sinussa sitä, että yrität niin kovasti tehdä elämästämme onnellista ja hyvää.

17. Minä rakastan sinussa sitä, miten helppo sinulle on puhua, ja miten vaivattomasti minä voin vuodattaa sinulle sydämeni suurimmat ja kipeimmät surut, hurjimmat vihanpuuskat ja hellimmät rakkaudenosoitukset.

18. Minä rakastan sinussa sitä, että olet ikuinen optimisti.

19. Minä rakastan sinussa sitä, että viihdyt ja pärjäät luonnossa vaivattoman hyvin ja sinulla on metsään syvä ja kunnioittava luontoyhteys.

20. Minä rakastan sinussa sitä, että tulet toimeen jopa isäni kanssa.

21. Minä rakastan sinussa sitä, miten onnellisena ja antaumuksella syöt aina tekemäni ruoan lattialla nelinkontin kuin jokin suloinen pieni eläin.

22. Minä rakastan sinussa sitä, että sinä teet minusta vahvemman ja rohkeamman, selätät turhat pelkoni ja palautat minut maanpinnalle itse rakentamistani kauhulinnoista.

23. Minä rakastan sitä, miltä sinä näytät. Olet päälaesta jalkapohjiin asti täydellinen. Rakastan ihanaa, tummaa karvaasi, villinä kiemurtelevaa tukkaasi, syviä silmiäsi, pitkiä ripsiäsi, pehmeitä huuliasi, uskomattoman kauniiden lihaksiesi äärirajoja, käsiesi suloisia koruja, kehoasi verhoavia vaatteita ja kokonaisvaltaisesti kaikkea, minkä sinusta voi silmin havaita.

24. Minä rakastan sinussa sitä, miltä kuulostat, kun puhut kiihkeänä jostain sinulle tärkeästä asiasta, tai naurat käkättäen omille hassuille vitseillesi pajareissa, tai voihkit hurjassa kiimassa minua vasten.

25. Minä rakastan sinussa sitä, miten herkkä ja pehmeä sinä olet, ja miten rohkeasti uskallat tuoda esille tunteesi.

26. Minä rakastan sinussa sitä, että haluat jatkuvasti kehittyä ihmisenä.

27. Minä rakastan sinussa sitä, että juokset tuosta vain viisi kilometriä töihin täysillä kylmääkin kylmemmässä kaatosateessa ja tulet silti kotiin töistä hymy huulillasi.

28. Minä rakastan sinussa sitä, kun kaappaat minut illalla kainaloosi ja takerrumme tiiviisti toisiamme vasten. Rakastan maata siinä ja kuunnella sydämesi ja hengityksesi lumoavaa rytmiä.

29. Minä rakastan sinussa sitä, että meditoit.

30. Minä rakastan sinun energioitasi ja sitä miltä sinun syvin sisimpäsi tuntuu.

31. Minä rakastan sinussa sitä, että annat kaikkien tunteideni tulla ja elää. Olet aina tukenani ja turvanani, ja samalla lempeä vartijani, joka antaa oikeutuksen myös kiukunpuuskille ja itkukohtauksille. Tunteet saavat tulla ja virrata.

32. Minä rakastan sinussa sitä, miten intohimoisesti puhut musiikista kaikilla niillä monimutkaisilla sanoilla, jota en ymmärrä.

33. Minä rakastan sinussa sitä, että olet tiedonjanoinen.

34. Minä rakastan pitkiä ja polveilevia pajamonologejasi, joiden aikana usein unohdat, mistä olitkaan puhumassa.

35. Minä rakastan sinussa sitä, että saat minut tuntemaan itseni ehyeksi ja kauniiksi ja hyväksi ihmiseksi, vaikka liian usein oma mieleni sotiikin näitä sanoja tai käsitteitä vastaan. Sinä saat minut puhkeamaan kukkaan edessäsi, saat jokaisen soluni tuntemaan olemassaolonsa viehättäväksi ja olet hitaasti istuttanut minuun valtavan kirkkaan hyvänolontunteen. Katson peiliä nykyään onnellisena hymyillen. Sinä sytytit minuun jotain hätkähdyttävän hyvää.

36. Minä rakastan sinussa sitä, että olet vähän sokeririippuvainen ja rullaluistelet aina Nesteelle hakemaan karkkia ja kaljaa.

37. Minä rakastan sinussa sitä, että olet niin avokätinen ja rehellinen.

38. Minä rakastan sinussa sitä, että olet täydellisen aito, mitään häpeilemätön, oma ihana itsesi. Se on harvinaista tässä naamioiden ja roolien täyttämässä maailmassa.

39. Minä rakastan sinussa sitä, että sinä rakastat meidän pientä karvalastamme yhtä syvästi kuin minua.

40. Minä rakastan sinussa sitä, että elämänsuunnitelmamme ovat täydellisessä synkronisaatiossa. Haluamme elämältä samoja asioita, samoja seikkailuja ja samantyylistä tapaa rakentaa yhteistä elämää.

41. Minä rakastan sinussa sitä, että tykkäät välillä käyttää kanssani huumeita ja upota välillä toisenlaiseen todellisuuskokemukseen.

42. Minä rakastan sinussa sitä, miten suoraan sydämestä laulat parvekkeellamme iltaisin polttaessasi tupakkaa.

43. Minä rakastan sitä, miltä näytät suihkussa märkänä, kun tumma, kuriton tukkasi on liimautunut päälakeasi vasten ja vesipisarat valuvat kiusoittelevan hitaasti vatsalihaksiesi kauniita uurteita pitkin alaspäin. Se on todennäköisesti kaunein ja pysäyttävin näky, jonka olen koskaan kohdannut.

44. Minä rakastan sinussa sitä, miten osaat olla samaan aikaan tietyissä asioissa vaatimaton ja tietyissä asioissa jäätävän itsevarma.

45. Minä rakastan sinussa sitä, että muutit toiselle puolelle Suomea minun luokseni niin rohkeasti, pelottomasti ja ennakkoluulottomasti.

46. Minä rakastan katsoa sitä, kun sinä tanssit ja kätesi luovat ilmaan hentoja, kiemurtelevia kuvioita.

47. Minä rakastan sinussa sitä, että sinä tutustutit minut hitechiin, ja nyt me molemmat kuuntelemme ja tanssimme sitä täydellisen euforian lumoissa.

48. Minä rakastan sinussa sitä, että olet luvannut rakastaa minua ikuisesti, ja saat minut luottamaan siihen, että rakkautemme kestää, vaikka pääni onkin välillä täynnä pelkoja.

49. Minä rakastan sinussa sitä, että sinun kanssasi kaikki tuntuu mahdolliselta.

50. Minä rakastan sinussa aivan kaikkea.